dilluns, 22 de juliol del 2019

Nomenament del Dr. Ricard Cervera com a Vicedegà Acadèmic i de Relacions Internacionals de la Facultat de Medicina i Ciències de la Salut de la Universitat de Barcelona




El dia 19 de juliol de 2019, el Dr. Ricard Cervera va prendre possessió del càrrec de Vicedegà Acadèmic i de Relacions Internacionals de la Facultat de Medicina i Ciències de la Salut de la Universitat de Barcelona en un acte presidit pel Rector de la Universitat, Prof. Joan Elias.
El Dr. Cervera és cap del Servei de Malalties Autoimmunes de l'Hospital Clínic de Barcelona i Professor Agregat del Departament de Medicina de la Facultat de Medicina i Ciències de la Salut, on també coordina el Màster de Malalties Autoimmunes, i ara s'incorpora a l'Equip Deganal que dirigeix el Prof. Antoni Trilla com a nou Degà d'aquesta Facultat.
La Facultat de Medicina i Ciències de la Salut de la Universitat de Barcelona és valorada com la primera de l'Estat espanyol i de l'àrea lingüística ibero-americana i una de les 15 millors de la Unió Europea segons els principals rànquings internacionals d'avaluació de les universitats.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada