dimarts, 16 de juliol del 2019

Nomenament del Dr. José Hernández-Rodríguez com a Coordinador del Programa de Malalties Minoritàries de l’Hospital Clínic de Barcelona




En la Junta Facultativa de l’Hospital Clínic de Barcelona celebrada el 17 de juny de 2019, el Dr. José Hernández-Rodríguez va ser nomenat Coordinador del Programa de Malalties Minoritàries de l’Hospital Clínic de Barcelona. Aquest programa té com a objectiu donar suport, visibilitat, formació i una coordinació transversal als grups i unitats de l’Hospital (actualmente, més de 40) que tenen interès assistencial i trajectòria científica en malalties minoritàries. Aquestes són malalties amb una prevalença inferior a  5 casos/10.000 habitants (1/2.000) i tenen un curs crònic, debilitant i amb seqüeles o amb risc vital.

El Dr. Hernández-Rodríguez es Consultor del Servei de Malalties Autoimmunes de l’Hospital Clínic i Professor Associat Mèdic de la Facultat de Medicina i Ciències de la Salut de la Universitat de Barcelona, amb una especial dedicació a malalties minoritàries com les malalties autoinflamatòries de l’adult i les vascultiis sistèmiques.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada