divendres, 7 de juliol del 2023

Verónica Gómez Caverzaschi, Lucía Alascio i Katherine Cajiao, premis de la Càtedra UB-GSK de Malalties Autoimmunes als millors Treballs Finals del Màster en Malalties Autoimmunes (curs 2022-2023)

 

 


L'estudiant de Madrid Verónica Gómez Caverzaschi va obtenir el Premi de la Càtedra UB-GSK de Malalties Autoimmunes al millor Treball Final del Màster en Malalties Autoimmunes (curs 2022-2022) de la Universitat de Barcelona amb l'estudi "Disease phenotypes of adult patients with undifferentiated autoinflammatory diseases: clinical and therapeutic implications from a single-center study", amb la tutoria del Dr. José Hernández-Rodríguez.

L'estudiant argentina Lucía Alascio va obtenir un accèssit al Premi amb el treball "Manifestaciones extraglandulares como presentación inicial en una cohorte de pacientes con síndrome de Sjögren primario", amb la tutoria dels Drs. Silvia Papasidero i Ricard Cervera.

Finalment, l'estudiant colombiana Katherine Cajiao va obtenir un altre accèssit amb el treball "Papel de la prostaglandina E2 en la osteoartropatia hipertrofica y/o acropaquia de distintas causas", amb la tutoria de la Dra. Pilar Peris.

L'entrega dels Premis es va realitzar en el decurs de l'AUTOIMMUNITY DAY-2023, que es va realizar el passat 6 de juliol de 2023 a l'Aula Magna de la Facultat de Medicina i Ciències de la Salut de la Universitat de Barcelona.

Enllaç a la gravació de l'AUTOIMMUNITY DAY-2022:

https://www.youtube.com/watch?v=in1wPSh72xI

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada