dissabte, 16 de juliol del 2022

Cynthia Rojas, Halbert Hernández i Kima López, premis de la Càtedra UB-GSK de Malalties Autoimmunes als millors Treballs Finals del Màster en Malalties Autoimmunes

 


L'estudiant argentina Cynthia Rojas va obtenir el Premi de la Càtedra UB-GSK de Malalties Autoimmunes al millor Treball Final del Màster en Malalties Autoimmunes (curs 2021-2022) de la Universitat de Barcelona amb l'estudi "Red cell distribution width (RDW): A biomarker of disease activity in patients with lupus nephritis", amb la tutoria dels Drs. Mariana Lagrutta i Ricard Cervera.

L'estudiant cubà Halbert Hernández va obtenir un accèssit al Premi amb el treball "Hydroxychloroquine-Induced Early Retinal Toxicity in Systemic Lupus Erythematosus: A Single Reference Centre Experience", amb la tutoria dels Drs. Olga Araújo i Ricard Cervera.

Finalment, l'estudiant de Barcelona Kima López va obtenir un altre accèssit amb el treball "Autoantibodies against type I interferon as determinants of covid 19 severity in hospitalised patients", amb la tutoria dels Drs. Xavier Solanich i Manel Juan.

L'entrega dels Premis es va realitzar en el decurs de l'AUTOIMMUNITY DAY-2022, que es va realizar el passat 22 de juny de 2022 a l'Aula Magna de la Facultat de Medicina i Ciències de la Salut de la Universitat de Barcelona.

Enllaç a la gravació de l'AUTOIMMUNITY DAY-2022: https://www.youtube.com/watch?v=YKRIdW-mELo&list=PL7yS0GGhDw48QBW3pvIc_eFn_Zp1YEwrP

  

 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada