divendres, 3 de desembre del 2021

Membres del Servei de Malalties Autoimmunes de l’Hospital Clínic de Barcelona guardonats amb tres premis/beques al 42 Congreso Nacional de la Sociedad Española de Medicina Interna

 

La comunicació oral titulada “Mejoría del síndrome COVID post agudo tras la vacuna ¿mito o realidad?”, signada per Gema María Lledó, Marta Rodríguez, Iris Pedrola, María Feliu, Joan Sanchis, Daniela Félix i Gerard Espinosa, membres del Grup de recerca en Malalties Autoimmunes Sistèmiques del Servei de Malalties Autoimmunes de l’Hospital Clínic i de l’Institut d’Investigacions Biomèdiques August Pi i Sunyer (IDIBAPS), va obtenir el Premi a la Millor Comunicació Oral 2021 del 42 Congreso Nacional de la Sociedad Española de Medicina Interna (SEMI) que es va celebrar a Santiago de Compostel·la el 24-26 de novembre de 2021.

Per altra banda, el pòster “Seguridad de las vacunas contra la COVID-19 en pacientes con enfermedades autoinmunes: resultados del estudio VACOVEAS”, signada per Olga Araújo, Juan Manuel Gómez Cerquera, Gerard Espinosa, José Hernández-Rodríguez, María C Cid, Georgina Espígol-Frigolé, Roberto Ríos-Garcés i Ricard Cervera, membres del mateix grup, va obtenir el Premi al Millor Pòster d’aquesta reunió científica.

Finalment, la Beca estancia en el extranjero Prof. Dr. Ángel Sánchez 2021 va ser atorgada a Roberto Ríos-Garcés, membre del Grup de recerca en Vasculitis Sistèmiques del Servei de Malalties Autoimmunes de l’Hospital Clínic i de l’Institut d’Investigacions Biomèdiques August Pi i Sunyer (IDIBAPS).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada