dijous, 29 de juliol del 2021

Creada la Càtedra UB-GSK de Malalties Autoimmunes

 

El 28 de juliol de 2021, la Universitat de Barcelona (UB) ha procedit a la creació de la Càtedra UB-GSK de Malalties Autoimmunes, que tindrà com a objectiu fonamental i d'utilitat pública el foment de la docència, la investigació i la difusió dels coneixements en el camp d'aquestes malalties.

El Dr. Ricard Cervera, cap del Servei de Malalties Autoimmunes de l'Hospital Clínic de Barcelona, ha estat nomenat Director de la Càtedra i l'equip directiu està integrat pels Drs. Gerard Espinosa i José Hernández-Rodríguez, consultors sèniors del mateix Servei de Malalties Autoimmunes, Josep M. Nicolàs, en representació de la UB, i Cristina Henríquez i Arturo López, en representació de GSK.

Entre les activitats previstes per als propers mesos destaca la celebració de l'AUTOIMMUNITY DAY-2021 el 30 de setembre i l'AUTOIMMUNITY ORATION-2021 el 25 de novembre. La Càtedra també dona suport al Màster en Malalties Autoimmunes de la UB mitjançat  beques per a activitats complementàries i premis als millors Treballs Fi de Màster.

Les Càtedres UB constitueixen una via de col.laboració idònia entre la Universitat i les empreses i entitats per a assolir objectius d'interès comú i desenvolupar conjuntament activitats de formació, recerca, divulgació, transferència del coneixement, culturals i socials. 

 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada