dimarts, 16 de juliol de 2019

El Dr. Ignasi Rodríguez-Pintó, Premi Bartolomé Cabrer de la Societat Catalano-Balear de Medicina Interna 2019 a la millor tesi doctoral
El proppassat 21 de maig de 2019, el Dr. Ignasi Rodríguez-Pintó va ser guardonat amb el Premi Bartolomé Cabrer de la Societat Catalano-Balear de Medicina Interna 2019 a la millor tesi doctoral de l’any pel treball “Catastrophic antiphospholipid síndrome: Treatment and prognosis”.
El Dr. Ignasi Rodríguez-Pintó és el metge responsable de la Unitat de Malalties Autoimmunes Sistèmiques de l’Hospital Mútua de Terrassa, que forma part del tercer campus universitari de la Facultat de Medicina i Ciències de la Salut de la Universitat de Barcelona. Havia obtingut el títol de Màster en Malalties Autoimmunes de la Universitat de Barcelona el 2011 i des d’aleshores va formar part del Servei de Malalties Autoimmunes de l’Hospital Clínic i de l’equip de recerca en Malalties Autoimmunes Sistèmiques de l’Institut d’Investigacions Biomèdiques August Pi i Sunyer (IDIBAPS) de Barcelona, on va desenvolupar tasques de Data Manager del “CAPS Registry”, registre internacional dels pacients diagnosticats arreu del món amb aquesta síndrome, i Coordinador del projecte “PRECISESADS”, estudi finançat per la Unió Europea per a trobar nous biomarcadors a les malalties autoimmunes sistèmiques. El 2018 va obtenir el Grau de Doctor en Medicina (amb Menció "Doctor Internacional") per la Universitat de Barcelona, amb la màxima qualificació "Cum Laude". La seva Tesi va ser dirigida pels Drs. Gerard Espinosa, Consultor del Servei de Malalties Autoimmunes de l'Hospital Clínic de Barcelona, i Yehuda Shoenfeld, Director del Zabludovich Center for Autoimmune Diseases de Tel-Hashomer, Israel.

Cap comentari:

Publica un comentari