dimecres, 28 de març del 2018

Nomenament d’Ignasi Rodríguez-Pintó com a responsable de la Unitat de Malalties Autoimmunes Sistèmiques de l’Hospital Mútua de Terrassa



 
El proppassat 12 de març, el Dr. Ignasi Rodríguez-Pintó va prendre possessió de la plaça de metge responsable de la Unitat de Malalties Autoimmunes Sistèmiques de l’Hospital Mútua de Terrassa, que forma part del tercer campus universitari de la Facultat de Medicina i Ciències de la Salut de la Universitat de Barcelona.

El Dr. Ignasi Rodríguez-Pintó va obtenir el títol de Màster en Malalties Autoimmunes de la Universitat de Barcelona el 2011 i des d’aleshores ha format part del Servei de Malalties Autoimmunes de l’Hospital Clínic i de l’equip de recerca en Malalties Autoimmunes Sistèmiques de l’Institut d’Investigacions Biomèdiques August Pi i Sunyer (IDIBAPS) de Barcelona, on ha desenvolupat tasques de Data Manager del “CAPS Registry”, registre internacional dels pacients diagnosticats arreu del món amb aquesta síndrome, i Coordinador del projecte “PRECISESADS”, estudi finançat per la Unió Europea per a trobar nous biomarcadors a les malalties autoimmunes sistèmiques.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada