dimarts, 2 de febrer del 2016

El Dr. Ricard Cervera, premi FAAM de Oro 2015 concedit per la Federación Almeriense de Asociaciones de Personas con Discapacidad


El Dr. Ricard Cervera, cap del Servei de Malalties Autoimmunes de l'Hospital Clínic de Barcelona, ha estat guardonat amb el premi FAAM de Oro 2015 en la categoria de Salut, concedit per la Federación Almeriense de Asociaciones de Personas con Discapacidad (FAAM), en el decurs d’una gala realitzada el passat 3 de desembre de 2015 al Paranimf de la Universitat d’Almeria. Aquest guardó reconeix "el destacat treball en matèria de salut exercit pel Dr. Cervera amb els pacients amb lupus, així com amb els seus familiars, que el posiciona com a un exemple i referent a nivell nacional".
En la mateixa gala es vàren concedir els premis FAAM de Oro, entre d’altres personalitats, a Vicente del Bosque, entrenador de la selecció espanyola de futbol, en la categoria d’Esport, Elena García, del Centro de Automática y Robótica del CSIC, en la categoria d’Investigació Social i Científica, i a l’Instituto de Investigación en Discapacidades Neurológicas de la Universidad de Castilla-La Mancha, en la categoria Institucional.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada