dijous, 24 de desembre del 2020

Andreu Fernández-Codina, Premi Internista Jove Dr. Jaime Merino de la Sociedad Española de Medicina Interna (SEMI)

 

El 27 de de novembre de 2020, en el decurs del 41è Congrés de la Sociedad Española de Medicina Interna (SEMI)  es va procedir a l’entrega del Premi Internista Jove Dr. Jaime Merino al Dr. Andreu Fernández-Codina.

El Dr. Fernández-Codina és col.laborador post-doctoral del Grup de Recerca en Malalties Autoimmunes Sistèmiques de l’Institut d’Investigacions Biomèdiques August Pi i Sunyer (IDIBAPS) i metge especialista del Servei d’Urgències-Medicina de l’Hospital Clínic de Barcelona, així com Assistant Professor del Windsor Regional Hospital i consultor en Reumatologia del Saint Joseph's Health Care de London, Ontario, Canadà. La seva activitat investigadora s’ha centrat en la malaltia relacionada amb la IgG4 i actualmente és membre del comitè científic del “Registro Español de Enfermedad Relacionada con la IgG4”.

El Premi Internista Jove distingeix metges internistes, clínics i/o investigadors, menors de 35 anys, amb una forta implicació en la SEMI durant al menys els últims 3 anys i amb una trajectòria clínica, docent i/o d'investigació d'excel·lència. Es valoren mèrits docents (tutories, formació pregrau), investigadors (tesi, publicacions, comunicacions, participació en projectes d'investigació) i la participació en activitats de la SEMI (participació en Grups de Treball, Escola de Estiu, cursos de formació), etc. Amb aquest premi, la SEMI pretén distingir una carrera científica de excel·lència.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada