dimarts, 21 d’agost del 2018

Ignasi Rodríguez-Pintó obté el Grau de Doctor en Medicina (amb Menció "Doctor Internacional") per la Universitat de Barcelona

El proppassat 20 de juny de 2018, Ignasi Rodríguez-Pintó va obtenir el Grau de Doctor en Medicina (amb Menció "Doctor Internacional") per la Universitat de Barcelona, amb la màxima qualificació "Cum Laude", després de defensar le Tesi Doctoral titulada "Catastrophic antiphospholipid syndrome". Aquesta Tesi va ser dirigida pels Drs. Gerard Espinosa, Consultor del Servei de Malalties Autoimmunes de l'Hospital Clínic de Barcelona, i Yehuda Shoenfeld, Director del Zabludovich Center for Autoimmune Diseases de Tel-Hashomer, Israel.
El Dr. Ignasi Rodríguez-Pintó és el metge responsable de la Unitat de Malalties Autoimmunes Sistèmiques de l’Hospital Mútua de Terrassa, que forma part del tercer campus universitari de la Facultat de Medicina i Ciències de la Salut de la Universitat de Barcelona. Havia obtingut el títol de Màster en Malalties Autoimmunes de la Universitat de Barcelona el 2011 i des d’aleshores va formar part del Servei de Malalties Autoimmunes de l’Hospital Clínic i de l’equip de recerca en Malalties Autoimmunes Sistèmiques de l’Institut d’Investigacions Biomèdiques August Pi i Sunyer (IDIBAPS) de Barcelona, on va desenvolupar tasques de Data Manager del “CAPS Registry”, registre internacional dels pacients diagnosticats arreu del món amb aquesta síndrome, i Coordinador del projecte “PRECISESADS”, estudi finançat per la Unió Europea per a trobar nous biomarcadors a les malalties autoimmunes sistèmiques.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada